Västregårdsvägen 18

Västregårdsvägen 18

Slutpris

3 520 000 kr


Haverdal— Halmstad

Västregårdsvägen 18


Slutpris
3 520 000 kr

Haverdal— Halmstad

Välskött fritidshus på stor tomt om 1502 kvm

Välkommen till Västregårdsvägen 18 i populära Haverdal där du med en kort promenad når salta bad. Här erbjuds ett välskött 1-planshus på en tomt om hela 1502 kvm. Trädgården är mycket välskött och grönskande med flera rhododendron som utmärker sig lite extra. Invändigt fördelar sig huset över två sovrum, badrum samt kök och vardagsrum i öppet samspel. Vi gillar verkligen vardagsrummet som har ett bra ljusflöde via burspråk samt en inbjudande braskamin. På tomten finns även en isolerad gäststuga med ytterligare sovplatser, en verkstadsbod med vidbyggt förråd samt en överbyggd altan.

Haverdal ligger inbäddat i vacker kustnära natur och ner till den långa sandstranden i Haverdal har man en lummig promenad på ca 15 minuter. Den fina golfbanan i Haverdal ligger bara 2 kilometer bort.

Detta är ett boende med hög trivselfaktor att använda som fritidsbostad eller som permanentbostad. Fastigheten angränsar delvis till grönområde. Välkommen att boka din visningstid :)


Boarea
81 kvm
Driftkostnad
16 883 kr/år
Tomtarea
1 502 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Västregårdsvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Haverdal samt även på Västregårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.