Fastarp Örtagård 231

Fastarp Örtagård 231

Slutpris

4 700 000 kr


Holm— HALMSTAD

Fastarp Örtagård 231


Slutpris
4 700 000 kr

Holm— HALMSTAD

Herrgårdskänsla i modern tappning!

Med lantligt läge omgärdat av lummig grönska finner vi strax utanför Holm fastigheten Fastarp Örtagård. Den gula trävillan har ett högt och trivsamt läge, framför väntar en generös gräsyta med stengärdsgård där en lång uppfart kantad av träd leder oss fram till huset. Här får man det bästa av två världar med ett privat, naturskönt och avskilt läge men ändå med grannar och Flygstadens stora serviceutbud på behagligt avstånd. Närheten till E6:an tar dig snabbt vidare norr-el söderut men villans utomhusmiljö störs inte av motorvägen. Invändigt väntar en varm och ombonad boendemiljö med bl.a. 4 sovrum, rymligt kök med braskamin, generöst vardagsrum samt ett trivsamt uterum som skapar extra sällskapsyta.

På fastigheten finns även en större sidobyggnad med ca: 210 kvm byggyta vilken rymmer lastbilsgarage/maskinhall, kök med matplats, förråd samt dusch och toalett. Lägg till detta en generös tomt om närmare 9 000 kvm och ni förstår att detta är ett unikt ställe som enligt oss ger en viss herrgårdskänsla i modern tappning och det kan ju aldrig vara fel :) Varmt välkomna på visning för att se vilken känsla du får!

/Henrik & Tommy


Boarea/biarea
151/18 kvm
Driftkostnad
16 740 kr/år
Tomtarea
8 903 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-07-07

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Fastarp Örtagård såldes av oss 2016-07-07. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Fastarp Örtagård.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.