Sperlingsholmsvägen 56 / Halmstad / Fridhem / Holm / Halmstad

Läckert renoverad villa med umgängesytor utöver det vanliga!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
145 kvm
Totalareal
1 079 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Sperlingsholmsvägen såldes av oss 2019-10-27. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Sperlingsholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Halmstad / Fridhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar ni efter ett lantligt läge nära stan? Då har vi här ett spännande hus med anor ifrån 1929, där hela huset har totalrenoverats och idag charmar dess besökare. Här erbjuds en renoverad och tjusig boendemiljö med ett rogivande läge med vy över landskap och skog. Utomhusmiljön är något utöver det vanliga skulle vi säg, eller vad sägs om ett stort altandäck med vedugn, utespa och vy ut över trädgården? Här kommer många sommarkvällar kunna avnjutas till fullo med en vedugnsgräddad pizza med efterföljande bad :)

Invändigt väntar ett entréplan med bl.a. två sovrum, renoverat kök med kamin i anslutning, nyrenoverat badrum i stilfullt utförande och ett stort härligt vardagsrum där många gäster ryms. 2013 inreddes ovanvåningen med två sovrum och en toalett. Hela villan har en spektakulär boendemiljö med synliga takbjälkar, plankgolv och allmänt smakfulla och dekorativa materialval.

Ni får helt enkelt inte missa denna underbara villa i rogivande lantlig miljö, knappt 10 min bilväg från centrala Halmstad. Kom och upplev Sperlingsholmsvägen 56 på visningsdagarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.