Sperlingsholmsvägen 56

Sperlingsholmsvägen 56

Slutpris

3 700 000 kr


Halmstad / Fridhem— Holm— Halmstad

Sperlingsholmsvägen 56


Slutpris
3 700 000 kr

Halmstad / Fridhem— Holm— Halmstad

Läckert renoverad villa med umgängesytor utöver det vanliga!

Letar ni efter ett lantligt läge nära stan? Då har vi här ett spännande hus med anor ifrån 1929, där hela huset har totalrenoverats och idag charmar dess besökare. Här erbjuds en renoverad och tjusig boendemiljö med ett rogivande läge med vy över landskap och skog. Utomhusmiljön är något utöver det vanliga skulle vi säg, eller vad sägs om ett stort altandäck med vedugn, utespa och vy ut över trädgården? Här kommer många sommarkvällar kunna avnjutas till fullo med en vedugnsgräddad pizza med efterföljande bad :)

Invändigt väntar ett entréplan med bl.a. två sovrum, renoverat kök med kamin i anslutning, nyrenoverat badrum i stilfullt utförande och ett stort härligt vardagsrum där många gäster ryms. 2013 inreddes ovanvåningen med två sovrum och en toalett. Hela villan har en spektakulär boendemiljö med synliga takbjälkar, plankgolv och allmänt smakfulla och dekorativa materialval.

Ni får helt enkelt inte missa denna underbara villa i rogivande lantlig miljö, knappt 10 min bilväg från centrala Halmstad. Kom och upplev Sperlingsholmsvägen 56 på visningsdagarna!


Boarea
145 kvm
Tomtarea
1 079 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-27

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Sperlingsholmsvägen såldes av oss 2019-10-27. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Sperlingsholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.