Kaptensgatan 1b

Kaptensgatan 1b

Slutpris

6 650 000 kr


Västra Villastaden— Kungsbacka

Kaptensgatan 1b


Slutpris
6 650 000 kr

Västra Villastaden— Kungsbacka

LÄGENHET MED VILLAKÄNSLA ÖVER TRE PLAN MED 6 RUM OCH MAGNIFIK UTSIKT ÖVER KUNGSBACKÅN

Välkommen till denna charmiga lägenhet med en fantastisk villakänsla fördelat över tre plan, belägen i eftertraktade Västra Villastaden i Kungsbacka med egen parkeringsplats. Med närhet till centrum och en enastående utsikt över Kungsbackaån erbjuder denna bostad en harmonisk kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning.

På entréplan möts du av en inbjudande hall med gott om utrymme att välkomna gäster och hänga av dig ytterkläder och skor. Det ljusa parkettgolvet och de ljusa väggarna ger en luftig känsla. Här finns även en praktisk gäst-WC och en rymlig klädkammare i hallen erbjuder extra förvaringsmöjligheter. En trappa upp öppnar sig ett vardagsrum, kök och matplats i en välkomnande öppen planlösning. Parkettgolv och ljusa väggar sträcker sig genom hela våningen. I vardagsrummet sprider en kamin både värme och trivsel, och en solig balkong i söderläge blir en naturlig förlängning av utrymmet. Det trevliga köket är utrustat med dubbel kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och spishäll med fläkt. Matplatsen intill köket rymmer större sällskap, och stora fönster ger en ljus atmosfär med en underbar utsikt över området. Vidare på detta våningsplan finns två ljusa sovrum, varav det ena med utsikt mot ån och det andra med utsikt över föreningens trädgård. Här finns även ett stilfullt badrum med tvättavdelning. Högst upp på vindsplanet väntar ett stort allrum med utgång till en balkong där du kan njuta av stillheten i området. Här finns ytterligare två sovrum, varav det ena idag används som walk-in closet. Här kan du enkelt öppna upp och skapa ett stort sovrum enligt den alternativa planlösningen om du önskar det. Även på detta våningsplan finns ett stilrent badrum med dusch och toalett. Vindsplanet passar perfekt som ett eget våningsplan för tonåringen.

Detta är en unik möjlighet att flytta till en stor lägenhet i hjärtat av Västra Villastaden. Här bor du ett stenkast från torget i Kungsbacka, några minuters promenad från pendelstationen där du lätt tar tåget in till Göteborg på ca 25 minuter. Det är mycket tyst och lugnt i området och du kan njuta av utsikten över Kungsbackaån och de härliga omgivningarna. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
126 kvm
Avgift
7 914 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
1-3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-24

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Kaptensgatan såldes av oss 2024-07-24. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Kaptensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.