Opalvägen 25

Opalvägen 25

Slutpris

6 000 000 kr


Kolla Parkstad— Kungsbacka

Opalvägen 25


Slutpris
6 000 000 kr

Kolla Parkstad— Kungsbacka

RADHUS I POPULÄRA KOLLA I TVÅ PLAN MED 4 SOVRUM, TVÅ BADRUM OCH UTEPLATS I BÄSTA SOLLÄGE!

Nu har du möjlighet att flytta in i ett av de populära radhusen på Opalvägen i Kolla Parkstad. Diamanthusen som kvarteret kallas består av två kvarter med 59 hus som sluter sig runt två gemensamma grönytor. Alla husen har en egen trädgård med ett rymligt trädäck och ett utvändigt kallförråd. Alldeles i närheten ligger skola, förskola och matbutik. Kungsbacka centrum ligger bara en kort promenad bort. Kungsbackaskogen med fina motionsslingor, utegym och lekplats ligger alldeles i närheten och genom en kort cykeltur kommer du till havet.

På entréplan finns en rymlig hall med plats att hänga av sig. På golvet innanför entrén ligger grå klinkerplattor som sedan övergår i en parkett som löper genom hela bostaden. Här finns även ett välplanerat kök med vita luckor, mörk arbetsbänk och spottar i taket. I köket finns en trevlig matplats framför fönstret. Utanför köket vid entrén är det stenbelagt och här passar det fint att sätta ett cafébord för att njuta av morgonkaffet. Vardagsrummet som rymmer både matsalsbord och soffgrupp framför tv:n har stora fönsterpartier ut mot altanen. Altanen ligger i ett soligt läge mot innergården och här finns plats för matbord eller loungegrupp och även en studsmatta på gräsmattan om du önskar det. En markis ger skugga soliga dagar. I badrummet på entréplan finns dusch, toalett, handfat med kommod med infälld belysning i spegeln ovanför. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Här finns en bra bänk att vika tvätt på och ovanför sitter skåp för extra förvaring.. En trappa upp finns fyra sovrum i bra storlek. Det största sovrummet med plats för dubbelsäng har dessutom en angränsade klädkammare. De övriga tre sovrummen rymmer både säng och övrigt sovrumsmöblemang. På övre plan finns bostadens andra badrum med badkar, toalett och handfat med kommod.

Huset är i mycket fint skick så här är det bara att flytta rakt in. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
29 815 kr/år
Tomtarea
128 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-14

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna radhus på Opalvägen såldes av oss 2022-06-14. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Opalvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.