Sollyckevägen 18

Sollyckevägen 18

Slutpris

3 700 000 kr


Lindome— Kungsbacka

Sollyckevägen 18


Slutpris
3 700 000 kr

Lindome— Kungsbacka

Välkommen till denna villa byggd 2007 i ett lummigt och enskilt läge på en stor tomt med naturen som närmsta granne och med närhet till både kommunikationer och service! Huset har idag en boarea om 91 kvm men möjligheten finns att inreda övre plan som skulle ge ytterligare 56 kvm i golvyta. Idag fördelar sig ytan på kök med plats för stort matbord, rymligt vardagsrum med utgång till altanen, två sovrum (ett utav sovrummen är idag inredd som walk-in-closet), badrum med badkar samt tvättstuga och hall. Huset omges av en trälagd altan och vid garageuppfarten finner du ett stort isolerat och uppvärmt garage om 55 kvm.

Sollyckevägen ligger precis på kommungränsen mellan Mölndal och Kungsbacka. Från Lindome eller Anneberg tar du dig snabbt till både Göteborg och Kungsbacka med pendeltåget.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
91/55 kvm
Driftkostnad
41 290 kr/år
Tomtarea
2 194 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.