Sollyckevägen 18 / Lindome / Kungsbacka

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea/biarea
91/55 kvm
Driftkostnad
41 290 kr/år
Tomtarea
2 194 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-04
Bostaden är såld!

Denna villa på sollyckevägen såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på sollyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av sollyckevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa byggd 2007 i ett lummigt och enskilt läge på en stor tomt med naturen som närmsta granne och med närhet till både kommunikationer och service! Huset har idag en boarea om 91 kvm men möjligheten finns att inreda övre plan som skulle ge ytterligare 56 kvm i golvyta. Idag fördelar sig ytan på kök med plats för stort matbord, rymligt vardagsrum med utgång till altanen, två sovrum (ett utav sovrummen är idag inredd som walk-in-closet), badrum med badkar samt tvättstuga och hall. Huset omges av en trälagd altan och vid garageuppfarten finner du ett stort isolerat och uppvärmt garage om 55 kvm.

Sollyckevägen ligger precis på kommungränsen mellan Mölndal och Kungsbacka. Från Lindome eller Anneberg tar du dig snabbt till både Göteborg och Kungsbacka med pendeltåget.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.