Liden 24

Liden 24

Slutpris

8 700 000 kr


Onsala— Kungsbacka

Liden 24


Slutpris
8 700 000 kr

Onsala— Kungsbacka

UNIK ARKITEKTRITAD ENPLANSVILLA MED HAVSUTSIKT OCH EN UNDERBAR TOMT UTAN NÅGON INSYN FRÅN GRANNAR!

Denna unika enplansvilla med havsutsikt är högt belägen med milslång utsikt i flera väderstreck utan någon insyn från grannar. Det vita arkitektritade huset är byggt i lösvirke och har uppmärksammats både för sin design och sitt fantastiska läge i inredningsmagasin. Tomten är verkligen en lugn och avkopplande oas! Här möts du av fågelkvitter, tallar och bergknallar som omger gräsmattan samtidigt som du har en fantastisk utsikt över nejden och havet. Det är alldeles tyst och lugnt och utmed husets fasad löper en stor träaltan med markiser som ger skugga soliga dagar. Här finns även en ombonad veranda med tak och vackra fönsterpartier där man kan njuta av middagar med familj och vänner. De stora fönsterpartierna suddar ut gränsen mellan inne och ute vilket gör att du njuter av utsikten över naturen och havet lika mycket inifrån huset som från trädgården. På tomten finns också en isolerad friggebod.

Inuti huset välkomnas du av en ljus och trevlig hall med ljusgrått klinkergolv och en stor garderob med spegeldörrar med svarta detaljer som rymmer alla ytterkläder och skor. Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning med en takhöjd på ca 5 meter vilket ger en fantastisk känsla av rymd. När du kommer in i vardagsrummet slås du genast av utsikten genom de stora fönsterpartierna. I detta hus har inget lämnats åt slumpen, allt harmoniserar vackert. Trägolven är målade i en ljusgrå nyans och löper genom hela huset. I vardagsrummet är väggarna målade i en vilsam grön/grå färg och framför kaminen ryms en stor soffgrupp. Köket från Marbodal som ligger ett trappsteg upp är mycket smakfullt med bl.a. bänkskivor i carrera-marmor, mörka skåpsluckor samt vitt kakel. Det stora matbordet vid fönstret ger möjlighet att njuta av naturens växlingar och utsikten över havet året runt. Det finns flera altandörrar som gör att du enkelt når altanen och trädgården från flera rum. Huset har totalt fyra sovrum, varav tre ligger i närheten av varandra och det fjärde lite mer avskilt bredvid köket och hallen.
I närheten av de tre sovrummen finns ett stort badrum med dusch, badkar och toalett. I hallen finns ytterligare ett badrum med dusch och toalett.

Den fantastiska takhöjden har gett möjlighet till ett loft med utsikt över vardagsrummet. Du tar dig upp dit via en trappa i industriell design med betongsteg och järnräcke. Här finns även en specialdesignad grind som hindrar små barn att ta sig upp på loftet. Här uppe har familjen skapat en avskild plats att läsa eller titta på tv. Tvättstugan når du från hallen och härifrån kommer du vidare till garaget. Garaget har gott om förvaringsutrymme och en vind. En del av garaget är inrett som en arbetsyta vilket är perfekt för hemmafixaren.

Detta hus är verkligen något extra! Missa inte detta tillfälle att flytta till ett av Onsalas absolut trevligaste hus på en fantastik tomt. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
156/33 kvm
Driftkostnad
66 363 kr/år
Tomtarea
1 168 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-05-08

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Liden såldes av oss 2023-05-08. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Liden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.