Årniltsvägen 49 / Oskarström / Halmstad

Charmig 30-talare i Oskarström!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
105/33 kvm
Driftkostnad
36 603 kr/år
Totalareal
1 639 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på årniltsvägen såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Oskarström samt även på årniltsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oskarström är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar ni efter ett charmigt boende med flera mervärden? Då kan vi erbjuda ett ypperligt boende på Årniltsvägen 49 i Oskarström. Här finns nämligen en hörntomt om hela 1639 kvm som sommartid grönskar och charmerar dess besökare gång på gång. På tomten finns även en häftig gäststuga med öppet i nock och synliga bjälkar samt murstock, perfekt för övernattande gäster eller varför inte som umgängesyta. Tomten omringas av en vintergrön häck och erbjuder flertalet rhododendrons, olika vinbär, plommonträd, äppleträd mm.

Villan är byggd 1931 och invändigt väntar en mycket hemtrevlig samt uppdaterad boendemiljö. Entréplan erbjuder fina umgängesytor med rymligt kök med matplats, vardagsrum med härligt burspråk och kamin samt ett kaklat badrum. Övre plan innehåller tre sovrum i bra storlek samt en charmig toalett. Bra ytor finns även i källaren med ett helkaklat badrum, matkällare och pannrum/torkrum.

Villan bör upplevas på plats, boka din visningstid och charmeras av detta trivsamma boende :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration