Portalvägen 3

Portalvägen 3

Slutpris

3 400 000 kr


Skällinge— Varberg

Portalvägen 3


Slutpris
3 400 000 kr

Skällinge— Varberg

Hjörne! Sekelskiftesvilla i utmärkt skick strax intill Skällingesjön

Magiskt läge ca 100 meter från populära Skällingesjön! Här bor du ljuvligt i denna sekelskiftesvilla där man med stil och känsla har renoverat till ett superfint hem. Drömläget strax intill fina Skällingesjön med sandstrand, där du även kan hoppa i vattnet från både bryggor och hopptorn samt ta en tur på sup-brädan, gör det hela till ett unikt boende. Tomten är på 2 573 kvadratmeter med gräsmatta som robotgräsklipparen tar hand om, stor grusad uppfart och här finns även en rödmålad uthusbyggnad som ger extra charm. Huset är tilläggsisolerat och taket byttes 2021.

Vackra nya pardörrar ger oss ett varmt välkomnade in i den rymliga finentrén. Här inne väntar en smakfull och mysig interiör som är väl omhändertagen och ger oss ett modernt hem i mycket fint skick. Stort, härligt kök med köksö, skafferi och braskamin, renoverat 2019. Fyra sovrum med trägolv, sköna umgängesytor med både vardagsrum, matrum och allrum. Källare med helkaklad tvättstuga och massa extra utrymmen, klinkergolv alt betonggolv i hela källarplanet. Här finns jordvärme, centraldammsugare, fiber samt en hundgård med isolerat hundhus med el.

Mysigt och barnvänligt samhälle med förskola, F-3 skola, lekplats och affär.


Boarea/biarea
125/50 kvm
Driftkostnad
49 058 kr/år
Tomtarea
2 573 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-27

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Portalvägen såldes av oss 2022-06-27. Se alla våra försäljningar i Skällinge samt även på Portalvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.