Åskärrsvägen 5 A

Åskärrsvägen 5 A

Slutpris

3 700 000 kr


Stråvalla - Kärra— Stråvalla— Varberg

Åskärrsvägen 5 A


Slutpris
3 700 000 kr

Stråvalla - Kärra— Stråvalla— Varberg

Bostadsrätt i parhusform med både mysig altan och ett uterum!

Välkommen till en optimalt planerad fyra med mycket dagsljus, behagliga färgval och hög materiell standard. Ett luftigt boende vars generösa ljusinsläpp gör att bostaden känns rymlig och trivsam.

Vi möts av en ljus hall med gott om plats för jackor och skor. Till vänster det praktiska och moderna köket med bra förvaringsmöjligheter, ljusa skåpluckor och plats för matbord och stolar. Vidare finns tre sovrum, två badrum och ett rymligt och socialt vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor. Det ena badrummet är praktiskt och smakfullt med stort badkar, toalett, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Det andra är lite mindre med dusch, toalett och handfat med kommod.

Att ha tillgång till utevistelse från sitt boende är något som många uppskattar. I den här fyran finns både ett mysigt uterum och en altan som verkligen höjer livskvaliteten för hela familjen. Här finns gott om plats för såväl en härlig loungemöbel som matbord och stolar. Trädgården som omgärdas av häckar erbjuder både fruktträd och bärbuskar och en skön gräsmatta för lek och umgänge med familj och vänner.

På Åskärrsvägen i Stråvalla bor du i trevliga och trygga kvarter. Områdets lekplats ligger ett stenkast från lägenheten och vackra Stråvalla havsbad en kort promenad därifrån. I närheten finns även förskola, busshållplats och trevliga promenadstråk vilket gör det bekvämt och enkelt att trivas för hela familjen.
Välkommen på visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Åsa

Denna lägenhet på Åskärrsvägen såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Åskärrsvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.