Grosslevägen 6

Grosslevägen 6

Slutpris

6 050 000 kr


Ugglarp— Falkenberg

Grosslevägen 6


Slutpris
6 050 000 kr

Ugglarp— Falkenberg

Arkitektritat lösvirkeshus med gästhus och underbar havsutsikt!

På Grosslevägens högsta punkt ligger detta lösvirkeshus ritat av en arkitektbyrå och byggt av lokala hantverkare från trakten. Tomtens inramning är underbar med naturområde åt två håll och erbjuder en ljuvlig havsutsikt från olika ställen på tomten. Den stora altanen omgärdar uterummet och dammen och här kan man njuta av solen hela dagen. På tomten finns även en timmerstuga med eget badrum som passar perfekt som gästhus för långväga gäster som även dom kan njuta av havsutsikten från storstugan. Huset som byggdes 2004 erbjuder två badrum, två sovrum, allrum med balkong och magisk havsutsikt och i entréplanet samsas kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Den vackra kakelugnen är även den uppmurad på platsen av lokala hantverkare. Ugglarps havsbad når man genom en kort cykeltur nerför backen och på Grosslevägen får man enligt säljaren många goda grannar! Generös byggrätt om 200 kvm. Varmt välkomna att uppleva denna pärla!


Boarea/biarea
117/15 kvm
Driftkostnad
30 461 kr/år
Tomtarea
1 255 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-07-28

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Grosslevägen såldes av oss 2021-07-28. Se alla våra försäljningar i Ugglarp samt även på Grosslevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.