Lindebergsvägen 6

Lindebergsvägen 6

Slutpris

1 550 000 kr


Källsjö— Ullared— Falkenberg

Lindebergsvägen 6


Slutpris
1 550 000 kr

Källsjö— Ullared— Falkenberg

Charmigt fritidshus gränsande till skog!

I Källsjö söker detta boende ny ägare! Här har samma ägare trivts sedan 2007, först som fritidsbostad men de senaste åren som åretruntbostad. Det mysiga vardagsrummet med tak i nock och öppen spis ligger i mitten av huset och härifrån ser man upp till de båda loften, det ena inrett som hemmakontor och det andra med ett mindre allrum och en sovdel. I entréplanet finns ett sovrum, mindre kök i ljusa färger, badrum med ingång till stor bastu - perfekt om man vill göra ett större badrum och separat tvättstuga. I varsin ände av huset finns förråd, det ena är nybyggt 2013/2014 och är fullisolerat om man i framtiden vill göra om det till bostadsdel. Tomten gränsar på baksidan till skog och för den odlingsintresserade finns både växthus och pallkragar. Uppfarten rymmer 2 bilar och det finns även elbilsladdare. De flesta inventarierna ingår i priset och snabbt tillträde för den som önskar. Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
78/19 kvm
Driftkostnad
39 069 kr/år
Tomtarea
801 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-05-26

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Lindebergsvägen såldes av oss 2023-05-26. Se alla våra försäljningar i Ullared samt även på Lindebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.