Flintgatan 3

Flintgatan 3

Slutpris

5 700 000 kr


Nyhem— Varberg

Flintgatan 3


Slutpris
5 700 000 kr

Nyhem— Varberg

Ett härligt hus med biljardrum, gillestuga med bar & öppen spis samt innergård med pool!

Här har vi huset för dig som värdesätter närheten ner till centrum och havet, vill ha läckra umgängesytor såväl inne som ute och kanske står ett dubbelgarage också med på önskelistan.

På entréplan har vi en välkomnande hall, härligt vardagsrum med stora fönster ut mot tre olika håll, kök, badrum och tre sovrum. En trappa ner kommer vi in i ett stort härligt rum med rustik känsla där vi har tegelgolv, plankväggar och en stor öppen spis i skiffersten. Här har säljaren idag både ett biljardrum, bar och en skön yta att bara umgås på. Perfekt till både vardag och fest! Därtill finns bastu/dusch, tvättavdelning, klädkammare och förråd som du smidigt når även utifrån.

Börjar du kanske längta efter sommaren? Blir du lycklig ägare till denna fastighet kan du bjuda in till sommarens poolparty och börja planera hur du ska möblera det stora trädäcket med pool om 7 x 4 meter och ljuvlig innergårdskänsla. Här kan du få en skön semesterfeeling hemma och för att du ska få mer tid till svalkande dopp så lämnar du gräset åt den självgående gräsklipparen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
126/153 kvm
Driftkostnad
62 704 kr/år
Tomtarea
833 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Flintgatan såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Flintgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.