Gullkragegatan 11

Gullkragegatan 11


Träslöv— Varberg

Gullkragegatan 11



Träslöv— Varberg

En stor och superhärlig villa med skyddat läge på lättskött tomt!

Här har vi villan för dig som vill kunna njuta av lyx hemma i vardagen. Kunna samla familj och vänner och ha plats oavsett om ni vill vara alla tillsammans eller kanske några vill ha spelkväll, några sitta och småprata och sippa på ett glas rött eller tonåringarna som vill kunna dra sig undan, berätta hemlisar och mysa. 184 sköna kvadratmeter som smidigt ligger i ett plan och fördelar sig på härliga umgängesytor som vardagsrum med spännande vinklar, allrum, stort kök och till sist det ljuvliga vinterbonade uterummet med tak upp i nock, stora vikpartier i glas och braskamin som sprakar så härligt med vyn ut över snön i bakgrunden. Bastu där man gärna skulle starta helgen med en fredagsöl eller tänk att få sjunka ner i spabadet som väntar utanför och blicka upp mot stjärnhimmeln. Även inne kan du njuta av bubblor i hörnbadkaret, när inte barnen plaskar runt i badskummet så klart. Lägg därtill 4 sovrum, tvättavdelning, gästtoalett, klädkammare och separat groventré så har du det mesta man kan önska. Golvvärme i hela huset, även uterummet och frånluftsvärmepumpen är från 2023. Har du elbil så finns laddbox installerat.

Hörntomt med fritt och soligt läge utan grannar på baksidan där du skyddat njuter på den stora ljuvliga träaltanen. Även om vi vissa dagar nu längtar till sommarens soliga dagar så kan det vara väl så mysigt att bjuda in till lite lättsamt glöggmingel här ute med massa tända lyktor och mys. Läget är en skön blandning av fina, lantliga promenadvägar, närhet in till centrum och nära fritidsaktiviteter som bl.a Wic-hallen, Skultagårdens Ryttarförening, Varbergs tennisklubb, padelhall, is- och simhall samt gym.

Ta med familjen och kom och kika på vad som kan vara ert framtida drömhem! Här är plussen många!


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
43 204 kr/år
Tomtarea
734 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-17

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Gullkragegatan såldes av oss 2023-12-17. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Gullkragegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.