Hertig Eriks väg 19D

Hertig Eriks väg 19D

Slutpris

5 072 500 kr


Varberg

Hertig Eriks väg 19D


Slutpris
5 072 500 kr

Varberg

Flytta in och njut i detta mycket fina radhus med ett toppenläge!

Vill du leva det smidiga vardagslivet i attraktiva kvarter nära centrum, hav och även tågstationen för dig som pendlar? Här har vi ett superfint och lättskött radhus där nuvarande ägare har levt och trivts sedan det byggdes på mitten av 80-talet. Med en stilsäker hand har man renoverat och idag finns här ett smakfullt kök och två mycket fina helkaklade badrum. Öppen och härlig planlösning mellan vardagsrummet med stort ljusinsläpp och köket. På andra plan finns två sovrum och ett stort allrum som man skulle kunna dela av till ytterligare ett eller två sovrum om så önskas. Längtar du efter vårsol och ljuva sommarkvällar? Här kommer du kunna njuta både i det inglasade uterummet som ger en skön känsla mellan ute och inne, altanen där vildvinet växer upp sommartid och ger ett fint insynsskydd samt på balkongen där du blickar ut över omgivningarna.

Solceller (år 2023) på taket (år 2022) som hjälper dig att hålla ner energikostnaden. Du har garage plus en p-plats och vidbyggt förråd i anslutning till entrén.

Varmt välkommen till ett friköpt och härligt radhus som är perfekt för dig som vill slippa rensa massa ogräs och klippa gräs!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
47 408 kr/år
Tomtarea
126 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-12-01

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Hertig Eriks väg såldes av oss 2023-12-01. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Hertig Eriks väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.