Jonsbergsvägen 11

Jonsbergsvägen 11

Slutpris

5 500 000 kr


Trönninge— Varberg

Jonsbergsvägen 11


Slutpris
5 500 000 kr

Trönninge— Varberg

Stor och härlig familjevilla intill grönområde!

Välkommen till ett högt och vackert läge mitt i Trönninge samhälle. Här har vi en härlig och gedigen etagevilla på 221 sköna kvadratmeter. En tilltalande planlösning som med sina halvtrappor mellan de olika planen ger en spännande karaktär åt huset. Här finns det mesta man kan önska! Vad sägs om att nu när höstkvällarna närmar sig kunna mysa framför och höra spraket från den öppna spisen. Starta helgen med en sväng i uterummet där du kanske tar med nåt gott att dricka från den läckra baren för att sen fortsätta in i bastun eller krypa ner i bubbelbadkaret. Köket är stort och påkostat och här blir köksön den naturliga samlingsplatsen oavsett om det är dags för matlagning, läxläsning eller fest. Här finns gott om umgängesytor så både barnen, tonåringen och de vuxna lätt kan bjuda in sina vänner. Fyra sovrum plus ett stort rum med egen ingång från källaren, perfekt till tonåringen eller gästerna!

Den stora uppvuxna tomten med stensättningar och murar har ett fritt läge mot det intilliggande naturområdet. Flaggstång så du kan hissa flaggan när det är dags att fira. Balkong och ljuvliga uteplatser runtom huset där du kan njuta medan robotgräsklipparen gör sitt jobb. Fristående garage med klinkergolv. Centraldammsugare och bergvärme.

Ja, här finns det mesta av det som brukar stå på köparens önskelista!

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
221/51 kvm
Driftkostnad
61 724 kr/år
Tomtarea
951 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-19

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Jonsbergsvägen såldes av oss 2022-10-19. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Jonsbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.