Ringvägen 67 / Centrumnära / Varberg

Klassiskt vacker villa med vit puts, fiskbensparkett & stort uterum. Lugnt och centralt läge.

Slutpris
6 950 000 kr
Boarea/biarea
130/75 kvm
Driftkostnad
35 622 kr/år
Tomtarea
585 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Ringvägen såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrumnära är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Citypärla! På lugn adress, en kort promenad ovanför city ligger denna klassiska 50-talsvilla med stort fristående garage. En villa i toppskick både invändigt och utvändigt. Huset bjuder på många tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett, fönsterbänkar i marmor och smidesräcke i den breda trappan upp till andra våning.

Köket renoverades 2014 med platsbyggt Himlekök med svarta skåp med bänkskivor i valnöt. Från det rymliga vardagsrummet med ett vackert halvt burspråksfönster når du det stora inglasade uterummet med både golvvärme och pelletskamin. Ett rum du nyttjar året om samt med möjlighet att bygga balkong över hela. På entréplan finns ett sovrum och en helkaklad gästtoalett.
Andra våning rymmer en möberbar hall, helkaklat badrum och tre sovrum, varav de två mindre sovrummen har utgång till en gemensam balkong.

I källaren finns den perfekta tonårs- eller gästavdelningen med egen ingång, stor gillestuga, helkaklat badrum och gästrum. Utöver det en rejäl tvättstuga, matkällare och pannrum.

Vit putsfasad, aluminiumfönster, nyare tak, bergvärme och självgående gräsklippare gör livet bekvämt. Parkerar du inte i garaget rymmer uppfarten 2 bilar och på ovansidan huset finns ytterligare en parkering. Huset angränsar mot Östergårdens lugna älderboende med stor, parkliknade trädgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrumnära

Gemensamt för alla centrala bostäder är att de ligger på gångavstånd till järnvägsstation, busshållplatser, vårdcentraler, apotek samt stadens hela shopping- och nöjesstråk. En av de mest frekventerade platserna i Varberg jämte torget med "klutahandel" och mer, är Strandpromenaden som du kan följa från Fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Varberg har många fördelar.

Nöje

Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger, barer, caféer. Närhet till Societen och dess tillställningar.

Sport och fritid

Strax intill finns Påskbergsskogen med rekreation och motionsslingor. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma SPA-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.

Kommunikation

I Varbergs centrum finns Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg

Familjeliv

Hagaskolan med fritidsavdelning. Mariedalsskolan med fritidsavdelning. Finns även två särskolor samt Påskbergsskolan. Fina grönområden och parker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.