Slåttervägen 4 / Södra Näs / Varberg

Enplansvilla med några minuters promenad ner till stranden nedanför &Olles

Slutpris
4 660 000 kr
Boarea/biarea
117/47 kvm
Driftkostnad
17 602 kr/år
Tomtarea
811 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Slåttervägen såldes av oss 2019-12-06. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Näs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du köpa en enplansvilla där du kan renovera och göra huset i din stil? Då har du chansen nu. Huset bjuder på en relativt öppen planlösning, 3 sovrum, badrum och groventré/tvättstuga. Det finns möjlighet att dela av för ytterligare sovrum. Här finns även ett inglasat uterum och en stensatt uteplats. Solceller och därmed låg driftkostnad. Här finns ett dubbelgarage med automastiska portar och förråd. Lugnt läge på återvändsgata med grönområden med lekplatser strax intill. Gångavstånd till Apelviken med dess härliga utbud av restauranger, surf, bad mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Näs

Södra Näs ligger utmed havet ca 5 km söder om Varbergs centrum. Naturskönt och attraktivt område för både åretruntboende och fritidsboende.

Nöje

Med sitt läge mellan Apelviken och Träslövsläge så har man nära till många populära restauranger. Sommartid öppnar Träslövsläges kända glasscafé Tre toppar upp och Apelviken fylls med liv och rörelse med konserter och mysiga matställen.

Sport och fritid

Härlig natur och sköna promenadvägar längs med havet. Vid lågvatten är det möjligt att via en stensträng ta sig till Rödskär vilket har gjort ön till ett populärt ställe att ta med mat- eller fikakorgen till. För dig som vill spela Padel ligger Optimized Padelcenter på närliggande Breared där det även finns yogastudio och idrottshall.

Kommunikation

Fina cykelvägar in till Varberg.

Familjeliv

På närliggande Breared finns bl.a Stora Coop, systembolag, apotek, vårdcentral, tandläkare mm. Barnen på Södra Näs tillhör Mariedalsskolan F-3 och Almers skola 4-9. För mer info läs gärna på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.