Sveagatan 26

Sveagatan 26

Slutpris

3 360 000 kr


Centralt, Lorensberg— Varberg

Sveagatan 26


Slutpris
3 360 000 kr

Centralt, Lorensberg— Varberg

Drömmig 2:a mitt i city!

Välkommen hem! Flytta rakt in i denna härliga city 2:a i varm färgskala och med samtliga fönster och inglasad balkong i söderläge. Detaljer såsom djupa fönsterbänkar i sten, generösa ytor i klädkammare och badrum förhöjer känslan av vardagslyx.
Öppen planlösning i kök och vardagsrum ger luftiga kvadrat. Matplats har delvis delats av för att skapa rumslighet för såväl middag och umgänge som plats för funktionellt hemmakontor.

Mysig inglasad balkong i skönt söderläge med sol hela dagen. Här kan du njuta av såväl morgonkaffet som ett glas vin i solnedgången med vacker vy över takåsarna och det lugna läget mot innergården. Skönt trallgolv på golvet och grå lamellgardiner för solskydd. Detta blir ett extra rum där dörren står öppen stora delar av året.

Från bostaden har du direkt närhet till torget med torghandel på onsdagar och lördagar och övriga affärer och restaruranger året om. Har du drömt om att bo med närhet till havet och Strandpromenaden med Kallbadhuset, Fästningen, Damernas respektive Gubbarnas nakenbad och Kurorten inom gångavstånd har du chansen nu. En perfekt lägenhet för distansarbete med lunchbad eller en tur på surfbrädan i vågorna innan arbetsdagen drar igång. Med tågstationen på tio minuters promenadavstånd tar du dig lätt till Göteborg eller Köpenhamn.

Möjlighet till p-plats i föreningens garage. Separat kö. Kostnad 700 kr/mån.


Boarea
60 kvm
Avgift
2 516 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-05

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Sveagatan såldes av oss 2021-12-05. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Sveagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.