Djuriken 208 / Brunflo / Östersund

UNIK VILLA MED LANTLIGT LÄGE

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
126/18 kvm
Driftkostnad
36 885 kr/år
Totalareal
1 600 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna villa på djuriken såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på djuriken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av djuriken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du något med charm och det lilla extra? Denna i stort sett helt genomgångna villa erbjuder ett fantastiska soldäck i etager, utsikt över åkermark och sjö samt skogen i ryggen för avskildhet och lek. Här tar du skotern eller sätter på dig skidorna direkt utanför huset. Det ljusa vardagsrummet har öppen planlösning in mot drömköket som båda har en otrolig rymd och den vackra öppna spisen är placerad så att du njuter av den sprakande brasan oavsett var du befinner dig. Här finns gott om utrymme för häng med nära och kära. Vill man dock ta en paus från familjen finns snabb fiberuppkoppling. Många skulle nog säga att pricken över i är det grymma garaget om ca 50 kvm som nås direkt inifrån huset och som skulle kunna rymma både en soffgrupp och ett kylskåp för en fulländad "man cave". Garaget har gjuten platta med golvvärme, avlopp och eldriven dubbelport. Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.