Lagmansvägen 147

Lagmansvägen 147

Slutpris

1 845 000 kr


Brunflo— Östersund

Lagmansvägen 147


Slutpris
1 845 000 kr

Brunflo— Östersund

Fint kedjehus med bästa läget i området

Välkommen till denna fantastiska 6-rummare på Lagmansvägen 147 i charmiga Brunflo. Belägen i populärt och barnvänligt område med närhet till skola, dagis och fina naturområden. Detta smakfullt renoverade kedjehus med gavelläge och härligt ljusinsläpp erbjuder två trevlig uteplatser där du kan njuta av många härliga soltimmar, samt ett härligt inglasad uterum. Med genomgående bra ytskikt får du en stilren och modern atmosfär i hela bostaden.

Den välplanerade layouten erbjuder inte mindre än fyra sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller för att inreda ett hemmakontor. Det mysiga allrummet på ovanvåningen ger dig en extra plats att umgås och koppla av.

Om du behöver ytterligare sovrum eller utrymme för hobbyn så finns det möjlighet till det. Med en bostadsyta på 134 kvadratmeter och en tomtarea på 218 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa ditt drömhem.

Här finner du kanske områdets rymligaste walk-in garderob, perfekt för att organisera din garderob på ett stilfullt sätt. Dessutom angränsar bostaden till en vacker allmänning på baksidan, vilket ger dig en grönskande och avkopplande vy.

Läget är en av bostadens stora fördelar. Du bor i ett av områdets bästa lägen, vilket ger dig närhet till Brunflos alla bekvämligheter och samtidigt har du naturen runt hörnet.

Välkommen hem till Lagmansvägen 147 – din perfekta plats att kalla hemma i vackra Brunflo.


Boarea/biarea
134/5 kvm
Driftkostnad
44 600 kr/år
Tomtarea
218 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-06-24

Mäklarhuset Östersund

Denna kedjehus på Lagmansvägen såldes av oss 2024-06-24. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på Lagmansvägen.

Boka värdering

Mustafa Cengiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.