Kyrklägdan 11

Kyrklägdan 11

Slutpris

5 300 000 kr


Duved— Åre

Kyrklägdan 11


Slutpris
5 300 000 kr

Duved— Åre

Villa, centralt i Duved, med carport, altan och uterum i söderläge!

Nu hälsas du välkommen till Kyrklägdan 11 och denna trevliga villa i 1 1/2 plan med gångavstånd till det mesta i Duved.
I närområdet finns bland annat matbutik, restauranger, skola (klass F-9), förskolor, gym, paddelhall, busshållplats och tågstation. För skidåkaren finns Byliften inte allt för långt bort som tar dig till Hamrebacken och vidare ut i Duved/Tegefjälls skidsystem liksom Hamrelias längdspår som du också når på gångavstånd. Är du fiskeintresserad når du lätt Indalsälven från bostaden och för den som önskar ta skotern kommer du snabbt ut på leden mot Åre.

Du möts av en välkomnande, rymlig entré och ett stort klassiskt kök med gott om plats för den stora familjen. I anslutning till köket finns groventré/tvättstuga, som leder vidare ut till en verkstad för hemmasnickaren. Bostadens carport gränsar mot groventrén. Vidare så finns på detta plan vardagsrum med braskamin och utgång till inglasat uterum, 3 sovrum och ett bad.

På övervåningen finns två sovrum och utrymmen för förvaring. Separat toalett med handfat. Charmigt snedtak med trä skapar en ombonad känsla.

Villan har en härlig solaltan med söderläge, som man når från uterummet, och från entrésidan är det bland annat utsikt mot Hamrebacken. På husets baksida finns också ett förråd/vedbod. Vidbyggd carport rymmer en bil, men gårdsplanen framför huset rymmer minst 2 bilar till.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
117/87 kvm
Driftkostnad
41 642 kr/år
Tomtarea
962 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Kyrklägdan såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Kyrklägdan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.