Haraldsåsen 52

Haraldsåsen 52

Slutpris

1 400 000 kr


Haraldsåsen— Hede— Härjedalen

Haraldsåsen 52


Slutpris
1 400 000 kr

Haraldsåsen— Hede— Härjedalen

En diamant vid fantastiska Haraldsåsen utanför Hede!

Fastigheten upprättades 1978 och de nuvarande ägarna tog över som ägare 2018 och har tagit väl hand om stugan och renoverat den omsorgsfullt och älskat huset under sina år. På tomten ryms huvudstugan med en rymlig altan i österläge, ett stort garage/förråd byggt 2018, en vedbod byggd 2020 och en helt fantastisk grillkåta som är helt nybyggd och nästintill oanvänd. Stugan ger dig ett varmt och tryggt välkomnade och man vill slå sig ner i soffan efter en heldag ute. Ljudet av brasan och någon som lagar mat i köket.

Stugan välkomnar dig med härlig öppen planlösning med en sprakande braskamin i hjärtat. Genomgående trägolv i hela stugan ger en ombonad känsla och du kommer vilja spendera många timmar här. Tre rymliga sovrum i olika utförande med mycket förvaring gör att hela familjen med vänner få plats. Kök och matplats med plats för sex personer. Badrummet är renoverat under 2018 med sorber ljus färg, med dusch, wc och tvättmaskin. Det kan inte bli bekvämare under din fjällen vistelse. Kök och matplats med plats för åtta personer.

Här får hela familjen plats för naturens alla aktiviteter. Grilla lunch i grillkåten över öppen eld, mat smakar alltid bäst utomhus. Vintertid så går skoterleden strax bortanför stugan. Dragna längdspår ett par kilometer bort. Den magiska nationalparken Sonfjället når du på endast en kort biltur. Ta med lunch och vandra till Sododalen tillsammans med vännerna. Vänta till maj och kliv upp tidigt och åk på skaren i soluppgången. Området har fantastiska möjligheter.

Hede, närliggande by ligger cirka 10 minuter bort med bil.
Där finns alla bekvämligheter som du kan behöva. Icabutik, apotek, bankomat, hälsocentral, blomsterbutik, järnaffär, möbelaffär, träningsmöjligheter, systembolagsutlämning, camping med utomhuspool sommartid, pizzerior och restaurang.
Skola och förskolor.
Sommartid har du möjlighet att spela golf på den vackra golfbanan som bjuder på en fantastisk 18 håls parkbana.

Skidanläggningarna i destination Vemdalen når du på cirka 35 minuter och till västra fjällvärlden i Härjedalen når du på cirka 60 minuter.

Titta in i vår VR-visning för en känsla av hur det är att gå omkring i stugan och boka sen in en visning med oss! Fritidshuset säljs möblerad med reservation för vissa personliga ting.


Boarea/biarea
61/14 kvm
Driftkostnad
25 763 kr/år
Tomtarea
1 537 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-12-30

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Haraldsåsen såldes av oss 2022-12-30. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Haraldsåsen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.