Köpmangatan 54

Köpmangatan 54

Slutpris

1 325 000 kr


Centrala Östersund— Östersund

Köpmangatan 54


Slutpris
1 325 000 kr

Centrala Östersund— Östersund

"En tidlös pärla med modern touch"

Välkommen till denna tidlösa och elegant inredda bostad med en modern touch. Med sitt toppskick och välplanerade layout är denna lägenhet redo att skapa ett nytt drömboende för kommande ägare. Här möts sekelskiftets charm och dagens livsstil i en behaglig stil.

Bostaden imponerar med sin majestätiska takhöjd och vackra trägolv som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det moderna och stilfulla köket lockar till kulinariska äventyr, medan den vackra kakelugnen ger extra karaktär till rummet.

Badrummet har renoverats med stil och erbjuder en avkopplande oas för de dagliga rutinerna.

Denna bostad var tidigare en fyra, men har omvandlats till två magiska lägenheter. Det är verkligen en unik möjlighet att äga en lägenhet där historia och modern livsstil sammanflätas på ett harmoniskt sätt.

Belägen i centrala Östersund har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Njut av stadens puls, restauranger, butiker och kultur. Föreningen är välskött och stabil och erbjuder underbara gemensamhetsytor, en trivsam innergård, en rejäl tvättstuga, övernattningslägenhet och bastu. Innergården inger en bullerbykänsla och är en harmonisk grön oas mitt i centrala Östersund.

Detta är verkligen en bostad som förtjänar att ses på plats. Välkommen till Köpmangatan 54 och ditt nya drömboende.


Boarea
42.5 kvm
Avgift
3 342 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-23

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Köpmangatan såldes av oss 2024-07-23. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Köpmangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.