Odenskogsvägen 82

Odenskogsvägen 82

Slutpris

1 500 000 kr


Odensala— Östersund

Odenskogsvägen 82


Slutpris
1 500 000 kr

Odensala— Östersund

Upptäck elegansen och moderniteten i denna renoverade 3:a

En mycket smakfull lägenhet med ett bra läge ska nu säljas.
Odenskogsvägen 82 är adressen och ligger i det populära området Odensala i Östersund.
Här erbjuds du närhet till livsmedelsbutik, skola, förskola, natur, Storsjön och grönområden samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och alla dess bekvämligheter.

Denna eleganta helrenoverade bostadsrätt är verkligen något alldeles extra. Inget har lämnats åt slumpen i detta fantastiska hem där varje detalj är noggrant genomtänkt. Ett riktigt drömboende!
De väl valda materialvalen ger en känsla av lyx och exklusivitet, samtidigt som de skapar en harmonisk atmosfär. Detta är verkligen ett boende där du kan njuta av komfort och stil i varje rum samt en stabil trygghet av en etablerad bostadsrättsförening.

Välkommen till denna pärla högst upp i huset med hiss, belägen längst ut på loftet. Här får du fin utsikt och två stycken balkonger som ger dig möjlighet att koppla av och njuta av solen från morgon till kväll. Med ett insynsskyddat läge kan du känna dig trygg och ha fullständig integritet.

Med en yta på 79,5 kvadratmeter finns gott om plats för både avkoppling och umgänge.
Enhetligt golv (Grand Avenue-golv från Berry Allocs) ger en magnifik känsla av rymd till varje rum.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, förstärkt av stora fönster som släpper in både morgon- och kvällssol, skapar en inbjudande och ljus atmosfär.
Det eleganta köket från Epoq, Svanenmärkt och designat för optimal funktionalitet och köksglädje, Köket erbjuder smart förvaring och påkostade vitvaror. Bänkskiva, Kvarts i Calacatta Gold nerostein, och med köksstommar i samma färg som köksluckorna, ger en känsla av lyx.
Två rymliga sovrum. Från ett av sovrummen finns utgången till en av lägenhetens balkong. Bjuder in till soliga stunder under större delen av dagen, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och njutning.
Det totalrenoverade badrummet med en rymlig dusch, golvvärme och eleganta kakelplattor. En generös bänkskiva i massiv ek med handfat i koppar kompletterar den lyxiga atmosfären samt en smart kombinerad tvättmaskin/torktumlare
Dessutom en rymlig klädkammare med inredning.

Känn dig hemma i denna perfekt balanserade kombination av modern komfort och tidlös elegans.
Välkommen till ditt nya boende längs Odenskogsvägen.


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 122 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-06-20

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Odenskogsvägen såldes av oss 2024-06-20. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Odenskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.