Sandhemsvägen 8

Sandhemsvägen 8

Slutpris

1 695 000 kr


Smålandsstenar— Gislaved

Sandhemsvägen 8


Slutpris
1 695 000 kr

Smålandsstenar— Gislaved

Välskött och fin tegelvilla!

Välkommen till Sandhemsvägen 8! Här erbjuds en stor familjevilla på en trevlig tomt med bra läge. Huset som är byggt 1964 har en bra planlösning med väl tilltagna ytor. Huset värms upp via bergvärmepump. Fiber finns installerat!

Entréplan erbjuder en stor och välkomnande hall, ett ljust vardagsrum, stort kök med plats för matbord och matlagning, badrum samt två sovrum. En trappa upp på övre plan finns ett stort härligt allrum , wc samt ett bra sovrum. Källarplan med bra biytor som extra sovrum, tvättstuga och hobbyrum.

Trädgården ligger lugnt och skönt med mycket grönyta, perfekt för familjen. Här finns också ett inglasat uterum samt veranda på framsidan. Bilen parkeras på uppfarten eller i garage. Detta är ett hus som passar alla familjesituationer men framförallt till barnfamiljen!

Här bor du nära centrum, matbutik samt närhet till tåg och busstation.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
131/116 kvm
Driftkostnad
30 511 kr/år
Tomtarea
888 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-12-03

Mäklarhuset Gislaved

Denna villa på Sandhemsvägen såldes av oss 2021-12-03. Se alla våra försäljningar i Smålandsstenar samt även på Sandhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.