Ängsvägen 10

Ängsvägen 10

Slutpris

2 450 000 kr


Humlekärrshult— Oskarshamn

Ängsvägen 10


Slutpris
2 450 000 kr

Humlekärrshult— Oskarshamn

Välplanerat med tilltalande läge!

Här presenteras en välskött villa med tilltalande planlösning i omtyckta Humlekärrshult! Nuvarande ägare har snart bott i huset i 50 år och har under åren tagit väl hand om det. Löpande renoveringar har utförts vilket gör att när det är dags för överlåtelse kan man börja njuta av sitt nya hem redan från första dagen.

Entrévåningen erbjuder ett stilrent kök, ett rymligt vardagsrum med eldstad, tre sovrum, badrum med badkar och klädkammare. I alla sovrum finns bra garderobsförvaring. Två altandörrar leder ut till den härliga altanen under tak och vidare ut på ett träddäck innan man når trädgården. I källarvåningen finns ett trivsamt allrum, förrådsutrymmen, toalett och pannrum.

Den grönskande utemiljön som delvis är kuperad, har en baksida som vetter mot ett skogsparti. Här finns också generösa ytor att parkera bilen och andra fordon på den grusade biluppställningsplatsen eller garaget i huskroppen.

Låter detta intressant? Meddela då ert intresse, så håller vi er uppdaterade gällande försäljningen.


Boarea/biarea
96/96 kvm
Driftkostnad
37 425 kr/år
Tomtarea
688 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.