Gränsborgsvägen 2A

Gränsborgsvägen 2A

Slutpris

2 350 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Gränsborgsvägen 2A


Slutpris
2 350 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Välplanerat i ett plan med bra läge!

Varmt välkomna till denna tilltalande bostad där man känner den öppna känslan redan när man kommer innanför entrédörren! Fastigheten är bra belägen med närhet till centrum, skolor, natur och hav.

Några trappsteg ner från hallen har vi vardagsrummet som har generös storlek med härlig takhöjd och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. I vardagsrummet finns en vacker kakelugn och en nyinstallerad luft/luft värmepump vilket gör att man kan ha en behaglig temperatur hela året. Härifrån nås även uteplatsen som ger en fin övergång mellan inne och ute. Bostaden erbjuder även tre sovrum, kök med plats för matbord, badrum med tvättmöjligheter och toalett. Via en separat ingång utifrån finns pannrummet. Ett fristående garage med förrådsdel finns också vilket underlättar vardagen. Trädgården har en grönskande framsida och en baksida som angränsar mot ett skogsparti.

Bostaden är välvårdad och väl omhändertagen under åren. Tak och fönster är bytt sedan byggåret. Man har låtit relina avloppsledningarna från huset och ut till gatan. Vinden har delvis tilläggsisolerats och den gamla oljepannan har bytts ut till en elpanna. För en ny ägare finns en fantastiska möjligheter att sätta sin egen prägel på ytskikt för att skapa sitt eget drömhem.

Kom och upplev denna bostad på plats! Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
36 042 kr/år
Tomtarea
730 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.