Lagmansgatan 10B

Lagmansgatan 10B

Slutpris

1 450 000 kr


Lindö— Kalmar

Lagmansgatan 10B


Slutpris
1 450 000 kr

Lindö— Kalmar

Eget boende på vackra Lindö!

Välkommen till Lagmansgatan 10 B!

På Lindö kan vi nu erbjuda en välplanerad och stilren två-rumslägenhet med en bra och hög standard, här är det bara att flytta in och börja bo utan att behöver lägga ner några större ansträngningar.
Det är högt i tak och ett bra ljusinflöde i hela bostaden med fönster för både morgon- och kvällssol. Snyggt parkettgolv i alla rum och vita tapetserade väggar bidrar till att skapa en luftig känsla i hela bostaden. Tidlöst renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.
Från vardagsrummet kommer du ut till din egna balkong i ett härligt söderläge där du får in solen under eftermiddag och kväll.
Här bor du i en välskött förening med ordning i ekonomin, engagemang bland medlemmarna och ett bra stöd från HSB som står för både den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Det här är en förening där man tidigt valde att göra många större och kostsamma investeringar och renoveringar såsom installation av hissar, utbyggnad av både trapphus och balkonger samt nydragen el och byte av VA-stammar med renovering av både kök och badrum för samtliga medlemmar. Samtliga investeringar har medfört en högre kvalité i boendet för alla medlemmar.

Lindö är en central stadsdel i Kalmar där du har närhet till havet, naturen och staden, allt med bara ca 10 min promenadavstånd utanför dörren. Större handelsområde som Giraffen ligger även det på gångavstånd och du har bra med bussförbindelser längs med Norra vägen med bussar som tar dig vart du än behöver åka i Kalmar vilket gör att bil inte längre är ett måste.

Är det här ditt nästa boende, anmäl dig till visning eller kontakta fastighetsmäklaren!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 875 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-06-30

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna lägenhet på Lagmansgatan såldes av oss 2021-06-30. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Lagmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.