Sjötrollets Väg 54

Sjötrollets Väg 54

Slutpris

1 810 000 kr


Björkenäs— Kalmar

Sjötrollets Väg 54


Slutpris
1 810 000 kr

Björkenäs— Kalmar

Attraktivt gavelläge med en stor härlig trädgård!

Välkommen till Sjötrollets väg 54 en mycket trevlig bostadsrätt som ger en härlig villakänsla. Attraktivt gavelläge med en stor härlig trädgård, egen carport och ett underbart uterum.

Välkommen in i en välplanerad bostad där du har de sociala ytorna på entréplan. Där du finner ett ljust kök med en trevlig utsikt över uteplatsen på framsidan. Från köket når vi en tvättstuga med både torktumlare och tvättmaskin, samt en köksentré på sida. På entréplan finns också en av bostadens två badrum. Husets vardagsrum är ljust med flera fönster mot huset baksida. Du når även ett uterum härifrån som både kommer vara tacksamt regniga sommardagar, samt förlänga din sommar. Om du härifrån väljer att gå ut på baksidan så når du en insynsskyddad trädgård, med gott om plats för grill och heta krocketmatcher. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum med bra med stora skjutgarderober som skänker gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor du i en välmående och omtyckt förening, perfekt för barnfamiljen med bl.a. lekplats och fotbollsplan, samt närhet till bl.a. förskola, skola, affärer, och med goda kommunikationer och cykelvägar in till centrala Kalmar.


Boarea
111 kvm
Avgift
7 290 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-20

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna radhus på Sjötrollets Väg såldes av oss 2021-08-20. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Sjötrollets Väg.

Boka värdering

Emil Borgemo

Assisterande mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.