Svensborgsvägen 23

Svensborgsvägen 23

Slutpris

3 750 000 kr


Krafslösa— Kalmar

Svensborgsvägen 23


Slutpris
3 750 000 kr

Krafslösa— Kalmar

Modernt, trivsamt och lättskött!

Varmt välkommen till Svensborgsvägen 23!
Här bjuds du på modern komfort, en exklusiv känsla och samtidigt ett lättskött boende med låga driftkostnader!

Villa byggd 2021 i radhusform med friköpt tomt, beläget med härligt gavelläge och en stenmur som ramar in trädgården på ett charmigt sätt.

När du kliver in i entrén möts du av ett smakfullt klinkergolv som sedan i hallen övergår till ett parkettgolv som enhetligt löper genom hela bostaden. Här är också skön golvvärme under fötterna i hela entréplanet. Bostaden genomsyras av rymd, ljusinsläpp och smakfulla materialval. Köket är väl tilltaget, med gott om plats för matbord för hela familjen. Vardagsrummet skänker trivsamt ljusinsläpp från två olika väderstreck och här har du i anslutning den trivsamma stenlagda uteplatsen med eftermiddags-/kvällssol. Perfekt för sköna grillkvällar!

I entréplanet finns också det ena av bostadens två badrum med dusch som båda pryds av tjusigt kakel/klinker, och är utrustade med skön golvvärme. Det andra badrummet är beläget på övre plan. Utöver det finns idag tre sovrum och ett allrum på övre plan. På övre plan är det öppet upp till nock, vilket skänker karaktär och trivsam rymd.

Carport med ladd-box för elbil. Förråd finns på tomten på baksidan.

Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till fin natur, promenadvägar, förskola, skola, närhet till affärsområdet Hansa city, samt goda kommunikationer in till centrala Kalmar.


Boarea/biarea
115/4 kvm
Driftkostnad
22 263 kr/år
Tomtarea
309 kvm
Rum
5 rum
Såld
2023-12-29

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna radhus på Svensborgsvägen såldes av oss 2023-12-29. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Svensborgsvägen.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Ronja Issau

Assisterande mäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.