Berguvsvägen 2

Berguvsvägen 2

Slutpris

6 300 000 kr


Saltvik— Oskarshamn

Berguvsvägen 2


Slutpris
6 300 000 kr

Saltvik— Oskarshamn

Magnifikt hem med tilltalande läge nära havet!

Tilltalande familjevilla med spännande arkitektur och fantastiskt naturskönt läge nära havet. Trädgården är insynsskyddad med flera uteplatser i olika väderstreck och indelad i olika rum. I dammen som är omgiven av bambu och olika vattenväxter simmar koikarparna. Pergolan som ger poolområdet en fin inramning med klängrosor, lavendel och vin kan även användas som boulebana. Husets många fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp och en känsla av att vara ute även om man är inne. Flera uteplatser finns i direkt anslutning från innemiljön. Öppen planlösning i entrévåningen mellan kök, matplats och vardagsrum bjuder in till stort umgänge. Köket har bra plats för förvaring och utrymme för flera kockar. Totalt finns fyra sovrum i bostadshuset och ett badrum i varje våningsplan. Skön golvvärme i husets alla rum ger god komfort. I uthuslängan finns förråd, arbetsrum och ett vidbyggt växthus. En kort promenad från huset finns båtplatsen som tillhör fastigheten. Ett hem utöver det vanliga i rofylld miljö med magisk utsikt mot havet. Ett tillfälle för er som söker något utöver det vanliga!! Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
71 127 kr/år
Tomtarea
1 357 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.