Björnstigen 4B

Björnstigen 4B

Slutpris

1 215 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Björnstigen 4B


Slutpris
1 215 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Tilltalande boende med perfekt läge!

Via en välkomnande entré som delas med grannen, kommer man till bostadens hall. Från hallen tar man sedan trappan som leder upp till bostadens vardagsrum. Man slås direkt av den öppna planlösningen och den fina ljusinsläppet. Det finns två sovrum, båda med rymliga klädkammare och med fönster åt öster. Vardagsrummet och köket har en väl tilltagen öppen umgängesyta. Bostaden har genomgående ljusa väggar i kombination med ekparkettgolv vilket ger en neutral och stilren känsla. Från köket nås den stora balkongen som till största delen är under tak. Har kan man njuta långa soliga dagar! Det helkaklade badrummet har även det väl tilltagen yta och inrymmer även en tvättpelare. Här bor man med huskänsla och perfekt gångavstånd till natur, centrum och hamnen! Denna visning bör inte missas. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 541 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.