Bokåsavägen 8

Bokåsavägen 8


Kristineberg— Oskarshamn

Bokåsavägen 8Kristineberg— Oskarshamn

Trivsamt hem på återvändsgata!

Välkomna till denna gedigna tegelvilla med skyddad hörntomt på återvändsgata! Ett stort plus är att bostaden är i ett plan med välplanerade kvadrat.

När man kliver in i bostaden möts man av ljusa och trevliga sällskapsytor som har utgångar till baksidans härliga altan. På altanen sitter man ostört och njuter av trädgården. Arbetsköket har en bra standard med gott om skåpsförvaring och bänkytor. I anslutning till köket finns tvättstugan som har utgång till framsidan av huset. Sovrummen är placerade tillsammans i en del av huset vilket gör det praktiskt för barnfamiljen. Det finns två badrum i bostaden, det ena med dusch och det andra med badkar. För att få en god boendeekonomi har en pelletskamin och en luft/luft värmepump installerats. Bilen parkerar man på uppfarten eller i garaget som även nås inifrån bostaden. I trädgården finns även en friggebod som kan användas som gästrum, lekstuga eller förvaringsutrymme.

Fastigheten är placerad i ett barnvänligt och lugnt område med gångavstånd till lekplatser, skolor, utegym, motionsslinga och mindre köpcentrum.

Kom och upplev denna bostad på plats! Boka tid er tid för visning!


Boarea/biarea
114/38 kvm
Driftkostnad
34 402 kr/år
Tomtarea
1 079 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-12

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna villa på Bokåsavägen såldes av oss 2024-02-12. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Bokåsavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad