Garvaregränd 18

Garvaregränd 18

Slutpris

2 750 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Garvaregränd 18


Slutpris
2 750 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Topprenoverat med centralt läge!

Nu finns chansen att bli ägare till detta praktiska hörnradhus där omfattande renoveringar har utförts de senaste åren. Här känner man redan när man tar trappan upp till husets entré att detta är något alldeles extra! Fina stenläggningar har utförts och här har man gärna en utegrupp för att njuta av generösa soltimmar.

Den välplanerade entrévåningen har en härlig öppen planlösning mellan det moderna köket med köksö och vardagsrummet där det finns plats att möblera med en stor soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet finns ett isolerat uterum med skjutpartier ut till en uteplats. Övervåningens två sovrum har gott om garderobsförvaring och det ena har utgång till balkongen. I båda våningarna finns badrum där både dusch och badkar kan erbjudas. Tvättstugan har placerats i övervåningen och har också utgång till balkongen, vilket är perfekt för hänga ut torkställningen på. För lägre driftkostnader men även att hålla en sval temperatur varma sommardagar har tre luft/luft värmepumpar installerats. Vi kan också berätta att ny el har dragits, nya fönster har monterats, väggarna har isolerats och ny brädklädsel av fasaden har utförts. Bilplats i carport finns i samfällighetens gemensamma länga.

Här finns det man kan önska vad gäller ytskiktsval och inredning! Ta med flyttlasset hit och börja njut av denna bostad från första dagen. En chans som inte får missas. Boka tid för visning!


Boarea/biarea
135/10 kvm
Driftkostnad
31 200 kr/år
Tomtarea
198 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-10-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.