Hantverksgatan 27D

Hantverksgatan 27D

Slutpris

895 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Hantverksgatan 27D


Slutpris
895 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Välplanerad och smakfull gavellägenhet!

Varmt välkomna till denna superfina gavellägenhet på Hantverksgatan 27D! Här möts man av stilfulla och enhetliga ytskikt som följer en röd tråd genom bostaden. Det mörka laminatgolvet smälter fint ihop med de vitmålade väggarna. De inbyggda spotlightsen i golvet i hallen förhöjer mysfaktorn och skapar ett hemtrevligt första intryck när man kliver in genom dörren. I och med hörnläget så har bostaden fönster åt tre väderstreck vilket resulterar i ett mycket härligt ljusinsläpp. Med sina tilltagna kvadratmeter erbjuder bostaden bland annat ett rymligt vardagsrum som blir den självklara platsen för umgänge med nära och kära. Den inglasade och insynsskyddade balkongen förlänger säsongerna och har en fin utsikt över trädtopparna. Köket är modernt med gott om skåpsförvaring, bänkyta och plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat och fräscht. Bra med förvaringsmöjligheter finns i sovrummet som även detta har en bra yta.

Stabil förening med bra förrådsutrymmen, gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Fina grönskande omgivningar med gångavstånd till centrum och Stadsparken.

Denna chans får inte missas, boka tid för visning!


Boarea
70.4 kvm
Avgift
3 922 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.