Homhällevägen 10

Homhällevägen 10

Slutpris

3 600 000 kr


Kolberga— Oskarshamn

Homhällevägen 10


Slutpris
3 600 000 kr

Kolberga— Oskarshamn

Vacker villa med populärt läge!

Nu kan vi erbjuda en charmig villa i eftertraktade Kolberga! Här har omfattande renoveringar utförts de senaste åren och resultatet är mycket tilltalande. Man möts av härliga sociala ytor i entrévåningen med utgång till altanen i soligt söderläge. Den generösa altanen blir ett självklar mötesplats för många där även ett spa-bad har sänkts ner. Är ni fler som gillar att laga mat? Inga problem, här finns gott om arbetsytor i köket. I köket har även murstocken tagits fram som detalj och en vinkyl finns installerad. Totalt finns tre sovrum, alla med bra ytor för olika möbleringar. Övervåningens ursprungliga kök har inretts till badrum och har färdigställts i år. Resultatet är mycket tilltalande med greiga keramiska plattor i kombination med svarta industriella detaljer. Källaren har renoverats och har en god harmoni mot övriga utrymmen. Väggarna är målade och en skön textilmatta har lagts in. I samband med renoveringarna som har utförts, så har man också bytt fönster, dränerat grunden, el-, vatten- och avloppsledningar har bytts ut.
Ett trivsamt läge med tilltalande omgivningar nära hav och natur. Bra avstånd till barnomsorg, skola och centrum. Ett perfekt boende för er som vill har bra utrymmen med ett eftertraktat läge! Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
92/63 kvm
Driftkostnad
40 519 kr/år
Tomtarea
1 136 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.