Låglandsvägen 10

Låglandsvägen 10

Slutpris

2 500 000 kr


Kikebo— Oskarshamn

Låglandsvägen 10


Slutpris
2 500 000 kr

Kikebo— Oskarshamn

Tilltalande med bra centralt läge!

Här har vi nöjet att presentera en villa i gott skick där det bara är att flytta in och njuta av sitt hem från första dagen. Entrévåningen erbjuder trivsamma umgängesytor med vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. I anslutning till denna yta kommer man ut till det inglasade uterummet och vidare ut till altan och trädgård. Köket som är nyrenoverat har alla bekvämligheter som kan önskas. De väl tilltagna bänkytorna och köksön inbjuder till att flera kan laga mat tillsammans. Centralt placerad finns en eldstad som förhöjer mysfaktorn och sprider skön värme. Totalt finns tre sovrum med bra storlek och ett badrum i varje våningsplan. I källarvåningen finns även ett allrum med egen ingång, perfekt för tonåringen eller hemmakontoret. Vindsvåningen nyttjas som förvaringsutrymme, men flera i området har inrett våningen som bostad. Fjärrvärme och fiber finns också. En rymlig biluppställningsplats har skapats för flera fordon.
Bostaden är centralt beläget med gångavstånd till många bekvämligheter såsom förskola, F-9 skola, livsmedelsaffärer och centrum. Ett tillfälle att förvärva ett välvårdat hem i gott skick med bra läge!
Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
87/73 kvm
Driftkostnad
35 100 kr/år
Tomtarea
749 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.