Mariehillsvägen 9

Mariehillsvägen 9

Slutpris

2 250 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Mariehillsvägen 9


Slutpris
2 250 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Välvårdad villa med fantastisk trädgårdstomt!

På en lugn och barnvänlig återvändsgata i populära Kristineberg väntar denna trivsamma villa på nya ägare. Bostaden har en tilltalande planlösning med rymligt kök, generöst vardagsrum med direktaccess till altanen, tre praktiska sovrum, två badrum där vardera praktiskt placerats på varsitt våningsplan, tvättstuga med egen utgång, allrum och groventré. Det finns otroligt bra med förvaring med många garderober och klädkammare. Som komplement till befintligt värmesystem har en luft/luft värmepump installerats och även en effektiv täljstenskamin. Utöver utrymmena inne i bostaden finns flera lummiga uteplatser varav en är under tak, där man kan sitta och njuta av solens strålar och frisk luft.

Den magnifika trädgården är en fantastisk oas som har planerats av nuvarande ägare. Här har många olika typer av växter planterats för att skapa olika rum i trädgården. Bland växterna finns vackra konstverk och sittplatser där man kan njuta av utsikten. Detta är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats.

Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
109/55 kvm
Driftkostnad
41 483 kr/år
Tomtarea
1 037 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.