Nygränd 16A

Nygränd 16A

Slutpris

1 215 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Nygränd 16A


Slutpris
1 215 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Toppskick med centralt läge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna drömmiga lägenhet där allt är smakfullt renoverat med stor finess. Hörnläget högst upp i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Härifrån har man också förmånen att se både soluppgång och solnedgång.

Den välkomnande hallen leder vidare in i bostaden. Det stilsäkra köket inbjuder till matlagning och umgänge runt köksön. Den gröna kulören på skåpsluckorna i kombination med den naturfärgade bänkskivan skapar en god harmoni. Badrummet har en lyxig känsla och har förberetts för att installera tvättmaskin. Från hallen till vardagsrummet är det en stor och luftig öppning som skapar rymd. Även två rymliga sovrum finns med bra placering och perfekt garderobsförvaring. Det är sällan vi kan erbjuda en lägenhet med två balkonger. Det kan vi nu!! Den ena nås via vardagsrummet och den andra från ett av sovrummen.

Detta är den perfekta bostaden om man värdesätter en stilfull bostad med känsla och endast ett par minuters promenad till centrum! Denna chans får inte missas, boka tid för visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 937 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.