Tulpangatan 12

Tulpangatan 12


Svalliden— Oskarshamn

Tulpangatan 12Svalliden— Oskarshamn

Villa på eftertraktat läge!

Välkomna till Tulpangatan 12 som är beläget strax utanför Oskarshamns centrum i området Svalliden.
Nu har vi äran att presentera denna fina fastighet som ligger på en återvändsgata och erbjuder en hörntomt med helt fantastiska vyer mot Döderhultsdalen!
Förutom dess ostörda och trevliga läge så har villan ett bra rymligt garage med större förrådsutrymmen och snickarhörna.

Väl till villan så har vi en bra planlösning med rymliga rum, bra förvaringsmöjligheter i form av garderober, klädkammare, förråd och den rymliga vinden!
På entréplan så har vi det större sovrummet, ett av villans två badrum, tvättstuga samt det välvårdade och karaktärsfulla köket med smarta lösningar och bra arbetsytor.
Du har också det rymliga vardagsrummet där man har öppnat upp mot matrummet vilket ger en imponerande och modern yta!
Om inte det skulle vara nog så har vi också utgång till det otroliga inglasade uterummet som dessutom erbjuder golvvärme och till de varma dagarna markis!
På ovanvåningen så har vi ett större allrum som idag används till bland annat kontor, här har vi dessutom en trevlig kamin och utgång till den rymliga balkongen.
Här finns även ett större sovrum/gästrum som förut har varit två separata sovrum och som med enkla medel går att återställa om man har det behovet.

Söker du en lugn och ostörd plats där barnen kan vara ute och leka på gatan? Eller varför inte på baksidans kulle som är perfekt för att bygga kojor och åka pulka och som dessutom är det bara något stenkast till lekplatsen!
Söker du en villa med närheten till allt som Oskarshamn har att erbjuda?
Vill du bo i en energieffektiv villa?
Vill du ha närhet till skola, förskola, livsmedelsbutiker, restaurang, grönområden och promenadstråk?
Då har du absolut hittat rätt!

Välkomna att anmäla ditt intresse!


Boarea/biarea
146/22 kvm
Driftkostnad
37 402 kr/år
Tomtarea
594 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna villa på Tulpangatan såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Tulpangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad