Sloalycke Lyckeholm 125

Sloalycke Lyckeholm 125

Slutpris

750 000 kr


Sloalycke— Torsås

Sloalycke Lyckeholm 125


Slutpris
750 000 kr

Sloalycke— Torsås

Lantlig villa strax utanför Torsås!

Välkommen till Sloalycke Lyckeholm 125!
Är det med ett lantligt läge du vill bo finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga bostad som gränsar mot åker- och skogsmark, men där du har endast ett par minuter till centrala Torsås.

Huset som har sitt ursprung från tidigt 1900-tal har byggts till från 1988 och är på 118 välplanerade kvadratmetrar där du har ett entréplan och övervåning med snedtak.
Du välkomnas in till en rymlig hall där du har gott om utrymme för att hänga av dig ytterkläderna och dessutom bra med förvaringsmöjligheter i tre garderober.
Direkt till vänster när du kommit in ligger tvättstuga med tvättmaskin och tvättbänk. Från tvättstugan når du badrummet som är utrustat med toalett, tvättställ och dusch samt handdukstork.
Intill hallen har du ett av husets sovrum, ett större rum med garderobsvägg för bra förvaring.
Vidare in i huset kommer du fram till köket. Det finns gott om arbetsyta i detta U-formade kök där du dessutom har både över- och underskåp för förvaring. Bland utrustningen har du spis, ugn och kyl.
Intill köket ligger en möblerbar hall med utgång till verandan med vacker snickarglädje. I detta rum har du även trappan som tar dig upp till övervåningen.
Vardagsrummet är stort och får in bra med ljust från det lite större fönsterpartiet mot framsidan. Här är det fint parkettgolv, kakelugn att elda i och den nyinstallerade värmepumpen.
En trappa upp finns det två sovrum med respektive en och två garderober för förvaring, samt ett badrum utrustat med badkar, toalett och tvättställ.

Det är en stor och plan trädgårdstomt med blandad växtlighet och som angränsar mot odlingsmark på ena sidan och mot baksidan är det uppvuxet med träd. Huset är placerat en bit in från vägen vilket ger ett bra skydd mot trafiken och också att du får en lång infart och plats för flera bilar att parkera i rad efter varandra. Infarten leder upp till carporten där du har plats för en bil. I bakkant av tomten har du uthus med förvaringsmöjligheter. Här har du gott om ytor för antingen odlingar eller roliga trädgårdslekar.

Husets uppvärmning sker uteslutande med luftvärmepumpen och en varmvattenberedare för att värma upp vattnet. Vatten från egen brunn. Avloppet går till en nyare 3-kammarbrunn med infiltration.

Här bor du med närhet till Torsås som har förskola, skola, affärer, matställen, hälsocentral m.m att erbjuda.
Samt goda kommunikationer till både Kalmar och Karlskrona.

Kontakta mäklaren för mer information och visning!


Boarea/biarea
118/20 kvm
Driftkostnad
8 725 kr/år
Tomtarea
2 468 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-17

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Sloalycke Lyckeholm såldes av oss 2023-04-17. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Sloalycke Lyckeholm.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.