Vallby 149

Vallby 149

Slutpris

1 450 000 kr


Vassmolösa— Kalmar

Vallby 149


Slutpris
1 450 000 kr

Vassmolösa— Kalmar

Välkommen till Vallby!

Med ett lantligt läge där du bor granne med åkerlandskap och öppna vidder har du nu en möjlighet att hitta ditt nya hem.
Vallby 149 bjuder på en grönskande och insynsskyddad tomt med en gårdsbild där du har en uthuslänga med olika förrådsdelar, en garagebyggnad och såklart själva bostadshuset.
Huset som har stått på plats sedan 1920 har genom åren blivit tillbyggt och renoverat. Köksentré och badrum byggdes till på 70-talet och övervåningen byggdes ut med en kupa under 90- och 2000-talet.
Standarden på huset är en äldre charm där du har fina trägolv genomgående i hela huset, entréplan består av flera rum där du har två sovrum, allrum och kök med matplats, i köket står även en fungerande vedspis. Huvudentrén med trappa upp till övervåningen och groventrén där du har badrum med tvättstuge-del och pannrummet där pelletsbrännaren står.
På övervåningen har du tre sovrum, en wc och ett ljust och trevligt vardagsrum. Det är snedtak på övervåningen vilket gör att du har en något lägre takhöjd på sina håll.

Trädgården är grönskande och lummig med fina blommor och många fruktträd och bärbuskar. Här finns det flera naturliga inslag i trädgården där du kan duka fram med utomhusmöbler och ha som en uteplats i gräset.
Egen bevattningsbrunn finns till trädgården.
Gräsmattan håller på att sås in efter att kommunalt vatten och avlopp drogs in till fastigheten.
På taket till huset har du solfångare som värmer upp vattnet under sommarhalvåret.

Vallby hittar du 2,1 mil söder om Kalmar, det tar ca 20 min med bil in till centrala Kalmar. Närmaste samhälle är Hagby där du har skola från F-6, bussar som går regelbundet in till Kalmar eller åt Söderåkra/Torsås åt andra hållet. Fina sandstränder och badmöjligheter har du endast 10 min bort med bil. I Vassmolösa hittar du Allans närlivs med ett välsorterat utbud med det mesta som behövs. I Ljungbyholm har du ICA-stinsen, vårdcentral och skola upp till åk 9.

Kan det här vara ditt nya hem, ta kontakt med fastighetsmäklaren för att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
125/13 kvm
Tomtarea
1 240 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-10-21

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Vallby såldes av oss 2022-10-21. Se alla våra försäljningar i Vassmolösa samt även på Vallby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.