Alabamagatan 1 / Djurgården / Västervik

Gediget hus med havsnära läge i omtyckta kvarter

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
129/127 kvm
Driftkostnad
27 293 kr/år
Totalareal
1 013 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Alabamagatan såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Alabamagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Djurgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en sjurumsvilla om 129 kvadratmeter, belägen på populära och omtyckta Djurgården. Det här är ett stort, vackert och charmigt boende med öppen spis, vackra parkettgolv och stora sällskapsytor. Huset har även bra förvaringsmöjligheter och härlig atmosfär. Boytan är välplanerad och flexibel, har bland annat fem sovrum, kök, matrum, badrum med massagedusch/badkar och vardagsrum. Källaren erbjuder gillestuga, tvättstuga, bastu med mera. För att nämna några fler fördelar så finns här ett garage i källarplan med fjärrstyrd port, inglasat uterum och inglasad balkong med havsglimtar från Gamlebyviken.

Huset står på en fin, välskött och genomtänkt trädgårdstomt med hörnläge, vackra perenner, fruktträd, bärbuskar, välvårdad gräsmatta och ett växthus.

Djurgården är en mycket trivsam och uppskattad del av Västervik, perfekt för barnfamiljen! Huset ligger ett stenkast från Gamlebyviken. Skogshagaskolan ligger en kort promenad bort och du tar dig enkelt till Gertrudsvik badplats för ett dopp.

Vi ses på Alabamagatan 1!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Djurgården

Djurgården är ett mycket eftertraktat område som ligger beläget intill Gamlebyviken och dess vackra natur i Västerviks norra stadsdel. Här finner du såväl badplats som båtplats. Det finns ett fint promenadstråk längs vattnet till Västerviks centrum. I trivsamma lugna kvarter finns havet nära. Ett stenkast bort ligger Ljunghedens handelsområde där det finns dagligvaruhandel, sällanköpsvaruhandel, apotek, zoobutik med mera.I närområdet finns Stora Trädgårdsgatans hälsocentral med bland annat vårdcentral och tandläkare.

Nöje

Gertrudsvik Restaurang och Café, öppet alla dagar och har goda luncher med massor av rätter och generösa öppettider.

Fritid Sport

Det finns även ett mycket vackert promenadstråk utmed gång och cykelbanan som löper längs Gamlebyviken in till centrum. Grönområde i närheten där man både kan rasta hunden, motionera eller åka pulka på vintern. Elljusspår i området 0,8, 1,8 och 3,2 km. I området ligger en liten badstrand och det finns tillgång till flera båtplatser.

Kommunikation

Busslinje passerar vid Norra vägen. Cykelavstånd till stan.

Familjeliv

Skogshagaskolan (åk. 0-6 ), Breviksskolan (åk 0-6), Ellen Key-skolan ( åk 7-9), Alphaskolan ( 7-9). Kommunal förskola vi Långrevsgatan finns. Förskolan Gertrud är en fristående förskola som ligger i Gertrudsvik Sjöstad för barn i åldrarna 1-5 år.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.