Fängelsegatan 7D

Fängelsegatan 7D

Slutpris

1 750 000 kr


Östermalm— Västervik

Fängelsegatan 7D


Slutpris
1 750 000 kr

Östermalm— Västervik

Nyligen byggt radhus på 112 kvm med centralt och attraktivt läge

Få saker är så avkopplande som att komma hem till en bostad där ingenting behöver åtgärdas. Här är det bara att flytta in. Här finns, tack vare de öppna ytorna, möjlighet att inreda efter eget tycke. Bostaden erbjuder en boyta om 112 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök.

I denna bostadsrätt får du ett ljust, modernt radhus i två plan med en härlig takhöjd upp till nock på ovanvåningen. Köket är ljust och socialt med stora fönster och plats för matgrupp. Öppen planlösning mot vardagsrummet som har fina ytor för umgänge samt en värmande braskamin. Badrum finns på båda våningsplanen och utanför entrén har du både egen uteplats, isolerat förråd samt bilparkering.

I hjärtat av Östermalm bor du centralt och attraktivt med närhet till Västerviks centrum som erbjuder det mesta, till exempel caféer, restauranger, affärer och biograf. Västerviks centralstation ligger dessutom runt knuten och simhall/gym/bowling en kort promenad bort. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
112 kvm
Avgift
6 585 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.