Fängelsegatan 7E / Östermalm / Västervik

Bostadsrättsradhus byggt 2016 med centralt läge

Slutpris
1 805 000 kr
Boarea
112 kvm
Avgift
6 585 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fängelsegatan såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Fängelsegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Få saker är så avkopplande som att komma hem till en bostad där ingenting behöver åtgärdas. Här är det bara att flytta in. Här finns, tack vare de öppna ytorna, möjlighet att inreda efter eget tycke. Bostaden erbjuder en boyta om 112 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök.

I detta bostadsrättsradhus får du ett ljust, modernt boende i två plan med en härlig takhöjd upp till nock på ovanvåningen. Köket är ljust och socialt med stora fönster och plats för matgrupp. Öppen planlösning mot vardagsrummet som har fina ytor för umgänge samt en värmande braskamin. Badrum finns på båda våningsplanen och utanför entrén har du både egen uteplats, förråd samt bilparkering.

I hjärtat av Östermalm bor du centralt och attraktivt med närhet till Västerviks centrum som erbjuder det mesta, till exempel caféer, restauranger, affärer och biograf. Västerviks centralstation ligger dessutom runt knuten och simhall/gym/bowling en kort promenad bort. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger med gångavstånd till Västerviks centrum. Närhet till simhall, bowlinghall, idrottshall och restaurang. Flera skolor finns i området, bl.a. Ludvigsborgsskolan och Västerviks Gymnasium. Även gångavstånd till Västerviks resecentrum med tåg- och bussförbindelser.

Nöje

Nära till Västerviks hela nöjesutbud med restauranger, caféer och till turer med skärgårdsbåtar. Promenader ner till marinan eller Slottsholmen. Närhet till SF bio samt stans shoppingutbud.

Fritid Sport

Njut av intilliggande Skeppsbrofjärden med alla båtar. Närområdet erbjuder Glasbruksparken. Inom gångavstånd har du sporthallen med simhall, ishall, bowling, tennis mm.

Kommunikation

Gångavstånd till resecentrum.

Familjeliv

I närområdet finns grundskola, Lidhemsskolan omfattar grundskola för barn 6-12 år i årskurserna F-6. Även nära till gymnasium samt förskolan Björken. På promenadavstånd finns också bibliotek och grönområden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.