Gasverksgatan 13 / Johannesdal / Västervik

Välplanerat & trevligt radhus på fin hörntomt

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
111 kvm
Driftkostnad
37 435 kr/år
Tomtarea
311 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gasverksgatan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Gasverksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannesdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga radhus med perfekt läge på fin hörntomt. Huset är välplanerat, 111 kvm stort och rymmer bland annat kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa och matgrupp, fyra sovrum och två badrum med dusch, varav ena med tvättpelare. I anslutning till vardagsrummet finns ett stort och fint inglasat uterum som kan ta emot många gäster. Vidare erbjuder huset bra med förvaringsmöjligheter både inne som ute.

Radhuset står på en lagom stor och vacker hörntomt med fina buskar som skyddar mot insyn, flertalet blommor och vinranka. Området har en jättefin innergård med både gräsmatta och lekplats som lämpar sig utmärkt för barnfamiljen.

I Johannesdal ligger dessa trevliga kvarter. Lidhemsskolan ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även Pampas marina gör. Bara en kort promenad bort finns matbutik, idrottsanläggningar och resecentrum med både buss- och tågförbindelser. Här på Gasverksgatan 13 är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannesdal

Johannesdal har närhet till både ishall, simhall och sportanläggning, mataffärer och pizzeria. Det finns flera förskolor och skolor i närheten. 5-stjärniga Västervik Resort ligger också nära.

Nöje

Nära till Västerviks nöjesutbud, restauranger samt till marinan. Här har du även nära till Västervik Resort. Där hittar du det mesta såsom badstrand, äventyrsbad, äventyrsgolf, matställen och 9-håls golfbana.

Fritid Sport

Närhet till skogspromenader i naturen och båtplatser. Här har du nära till diverse sportanläggningar, ishall, simhall, tennishall bowling och gym. Det är även nära till VO-torpet med motionsspår och utegym.

Kommunikation

Gång och cykelavstånd till det mesta. Nära till resecentrum. Nära till Gotlandsfärjan samt färja till Gränsö Slott.

Familjeliv

Förskolorna Gullvivan och Snövit samt Lidhemsskolan med barn i åldern 6-12 år. Nära till mataffärer och en pizzeria.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.