Sjömansgatan 2 / Johannesdal / Västervik

Trevlig villa i Johannesdal

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
103/65 kvm
Tomtarea
656 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Bostaden är såld!

Denna villa på Sjömansgatan såldes av oss 2019-03-04. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Sjömansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannesdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Johannesdal och denna fina villa med 4 rok. Perfekt hus för barnfamiljen/paret som vill sätta sin egen prägel men vill slippa de stora jobbiga renoveringarna. Huset är 103 kvm stort i 1,5 plan och har en källare på 65 kvm. Taket är bytt ca -07, fönster bytta -07, dränering gjord och fiberbredband indraget. Man har även lagt stenplattor och byggt altan med tak. Hörntomt med fruktträd och gräsmatta. Gångavstånd till mataffär, restaurang, förskola, skola och skogspromenader i naturen. Ett stycke bort finner du 5-stjärniga Västervik Resort med flera badplatser och restauranger/nöjen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.