Brodalsgatan 4A / Brodalen / Lindesberg

Vi ordnar personliga visningar, kontakta oss om dag/tid som passar Er!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
218 kvm
Driftkostnad
45 183 kr/år
Tomtarea
767 kvm
Rum
8 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-05-19
Bostaden är såld!

Denna villa på brodalsgatan såldes av oss 2020-05-19. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på brodalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brodalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brodalsgatan 4 A! Här erbjuds en stor villa på populära Brodalen med bra läge på återvändsgata! Villan har fina sällskapsytor och idag 3-5 sovrum som kan göras till 4 samt en extra entré med rum där man antingen kan driva egna företag eller ha tonåringen bo. Villan har kök med utgång till stor altan, vardagsrum med kakelugn, dusch/wc och badrum. Huset har uppvärmning via fjärrvärme. Här finns ett stort dubbelgarage med isolerat förråd. Lättskött trädgård med fruktträd och buskar. Granne med stor mataffär och gångavstånd till förskola, skola mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.