Villagatan 3

Villagatan 3

Slutpris

4 100 000 kr


Nora

Villagatan 3


Slutpris
4 100 000 kr

Nora

Charmigt sekelskifteshus på höjden, omringad av en blomstrande trädgård med perfekt läge

Välkommen till ett charmigt sekelskifteshus på höjden i Nora. Med sina välbevarade detaljer från förr ger detta hus en känsla av historia och karaktär. Stig in till hallen med vackra pardörrar som öppnas till en bostad som erbjuder generösa ytor och en smart planlösning.

De stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den stora och lummiga tomten. Fantastiskt kök från Kvänum sattes in år 2019 . Från köket når du en trevlig altan och stenlagd uteplats som bjuder på många soltimmar, här kan du njuta av varma sommardagar i lugn och ro. Intill köket breder matsal och vardagsrum ut sig i fil och smyckas av varsin kakelugn, varav en fungerar. Även den välkomnande hallen som har kontakt med entréplanets alla rum här försedd med en fungerande kamin. Hela ovanvåningen har vackra trägolv och vita väggar, samt två dekorativa fondtapeter. De tre sovrummen ligger bra planerat runt om ovanvåningens allrum och ett av dem har utgång till balkong. Badrum med wc och dusch på ovanvåningen samt gästtoalett på entréplan.

Fasaden har underhållits efter hand och med en ny bergvärmepump från 2023 och kakelugnar behöver du inte oroa dig för kyla eller driftkostnader. Dessutom finns ett attefallshus ca: 25 kvm med dusch och bastu, perfekt för avkoppling efter en lång dag eller bra utrymme till företaget eller gästerna. På fastigheten finns också en redskapsbod ca: 16 kvm.

Den här fina insynsskyddade trädgården med syrénhäck, äppelträd och odlingslådor är verkligen något att se. Med en total bostadsyta på 161 kvadratmeter och gott om plats för hela familjen, är detta drömhemmet du har letat efter. Missa inte chansen att bli ägare till ett underbart hus i Nora. Centralt beläget, har du allt du behöver inom räckhåll. Välkommen hem!


Boarea/biarea
161/18 kvm
Driftkostnad
39 758 kr/år
Tomtarea
1 543 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-04-06

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Villagatan såldes av oss 2024-04-06. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på Villagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.